Вдовицата на убития при полицейска акция командос Емил Шарков–Милена, показа новия симъж. Миската се появи на светско събитие с гаджето си, слагайки край на спекулациите дали е обвързана или не. Двамата предпочитаха да не афишират отношенията си в България, но след последния романтичен воаяж решиха, че повече няма да се крият. Двойката се появи заедно на модно събитие и по всичко личеше, че са безкрайно щастливи заедно.

Новият мъж на Милена – Лъчезар е изпълнителен директор в най-големия фасилити мениджмънт холдинг у нас. Той ръководи близо 2500 служители и над 300 корпоративни клиенти. Въпреки натоварената си програма, бизнесменът все пак успява да намери време и да заведе любимата си на ваканция в чужбина. Двойката обиколи Рим, Пукет, Дубай, а наскоро посетиха и Прага, пише „България днес”.

В социалните мрежи към тях често се отправят въпроси дали обмислят годеж, сватба и деца, но двамата мълчат загадъчно по въпроса. Там обаче е пълно с техни снимки, докато с покойния й съпруг въобще липсват. Въпреки това Милена запазва фамилията на съпруга си–Шаркова и с нея спечели титлите „Мисис България 2008”, „Мисис Континентал 2009” и „Мисис дама на годината 2012”. „Темата за любовта в живота ми е твърде лична и не бих желала да говоря по нея”, лаконична е Милена по повод новата си връзка.