Камелия блесна за втори път като лице на модния бранд на нейната колежка Вероника DECALOGUE. Колекцията, която представя този път носи интересното и загадъчно име "INTUITION".

Само няколко седмици след като русото изкушение дефилира на сцената на Sofia Fashion Week, тя застана пред обектива на модния фотограф Теди Грозданов за ексклузивни снимки към новата колекция на бранда.

Камелия е любимо лице на екипа на DECALOGUE и това е причината да бъде поканена за втори път да представи по нейния неподражаем начин новите им модни предложения. И този път певицата е ослепителна в елегантни и спортни предложения, които са достойни за световния моден подиум.

Доза провокация, нотка класически стил и много красота са отличителните белези на фотосесията, която вече набира популярност и сред родния моден свят.

В новата колекция на българския бранд дизайнерката Вероника следва своята "Интуиция" и отново залага на класиката в цветовете - черно и бяло, чиято вечна като симбиоза композиция е отличителен белег на DECALOGUE.

В колекция "INTUITION" F/W17 всяка дама ще открие своя собствен стил за хладните настъпващи дни и ще се наслади на качество и дизайн, който със сигурност няма да остане незабелязан, когато го носи.

За стила на Камелия се погрижи Христо Василев, коса - Емилио Стефано и грим - Никола Иванов.