Посетете най-нетрадиционното модно-литературно събитие "Вечер с CHANEL & CO - Коко и нейното обкръжение", за да се потопите в „културата Шанел“ във всичките й форми!

На 2 февруари в литературен клуб „Перото” ще съживим една легенда – Коко Шанел, непокорната и вечната. Тя е единственият представител на модния свят в класацията на списание Тайм за 100-те най-влиятелни личности на 20-и век.

Парижки блясък и аристократична елегантност ще съпътстват представянето на книгата на Мари-Доминик Льолиевр, която одухотворява образа на френската кралица на вкуса през отношенията й със знаменитости като Игор Стравински, великата княгиня Мария Павловна, Лукино Висконти и Роми Шнайдер. Както и през най-интимното й обкръжение.

Заповядайте на 2 февруари в 19:00 ч. в елегантния литературен клуб „Перото”! Ще видите ексклузивни кадри за/с Габриел Шанел. Ще чуете проф. д-р Любомир Стойков, преподавател по „Мода” в НХА. Изящната Ирмена Чичикова ще влезе в кожата на Коко, а нежният музикален фон ще възкреси атмосферата в Града на светлината. За десерт Ина Асса ще ви подари серия модни трикове. И, разбира се, всичко ще ухае на Шанел N°5, защото „жена, която не ползва парфюм, няма бъдеще”.