Лили Гелева, която цяла България вече познава като „веганката от „Черешката на тортата”, е жената, развела актрисата Анастасия Ингилизова. Бившата половинка на Деян Донков остава самотна майка на второто си дете, когато то е едва 2-годишно. Причината е именно в уж скромната Лили, писа „Уикенд“. На Анастасия Ингилизова не ѝ върви с мъжете. Но докато решението за раздялата с бащата на първото си дете Деян Донков преди години взима самата тя, вторият мъж, от когото има дете, я изоставя заради далеч по-младата и стройна веганка Лили.

Това е актьорът от Народния театър Христо Петков. Хората го познават като психаря от последния сезон на „Под прикритие” и Тодор Шумненеца от кинохита „Възвишение”. Преди да се роди синът им Константин, той и Ася имат дълга и щастлива връзка. Първи приятели са с Деян Донков и Радина Кърджилова и дори се говори, че двойките се били разбрали да си кумуват взаимно, ако един ден решат да се женят. През 2014 г. Ингилизова ражда момченце на Христо. Само две години по-късно става ясно, че двамата са се разделили.

Още тогава в актьорската гилдия започват да шушукат, че причина за раздялата е изневяра на Христо. Дни по-късно той е забелязан да се целува със слабо известна блондинка. Цяла година по-късно става ясно коя е тя – младата му колежка Лили Гелева. Говори се, че тази афера била огромен удар по самочувствието на Анастасия, тъй като Лили е цели 12 години по-млада от нея. Освен това е и далеч по-слаба, докато Ингилизова открай време се борела с излишните си килограми, които все не може да свали.