Навръх Великден bTV ще излъчи „MAD Secret Concert с Руши" - 5 април 24:00 часа. Изпълнителят разтърси феновете си с уникални лайв изпълнения на свои любими песни, поднесени в оригинални миксове и аранжименти, на четвъртия концерт от поредицата.

След дълго творческо затишие Руши подари едно невероятно артистично шоу на лимитираната публика, а за уникалната атмосфера на тайния концерт допринесе и декорираната в средновековен стил зала в Биологическия факултет в София.

Сред песните, които Руши изпълни, бяха "Sexyback" на Justin Timberlake, "Tell Me Baby" на Red Hot Chili Peppers, "Breathe" на Lenny Kravitz, "I'm Afraid of Americans" на David Bowie, "She Wants To Move" на N.E.R.D. За сценичния имидж на Руши и музикантите на сцената, се бе погрижил екипът на създадената от изпълнителя криейтив агенция - "Chimp".

Руши направи и невероятно акапелно трио на песента "Jam" на Michael Jackson, съчетавайки по нетрадиционен начин народни български мотиви с бийтбокс. За представянето на парчето изпълнителят покани на сцената своята близка приятелка - поп певицата Нина Николина и един от най-атрактивните бийтбоксери в България - SkilleR.

За финал Руши представи уникална версия на песента "Word Up" на Cameo, в дует с ексцентричния изпълнител и продуцент Среброто.

Кулминацията на вечерта настъпи с изпълнението на най-големия хит за звездата, а именно „Il Ritmo Del Mio Cuore", само че в напълно нов аранжимент.