Ани Салич и мъжът й Бранко доказаха, че на Великден наистина стават чудеса.

Съпрузите, които бяха пред развод заради непреодолими различия в характерите, днес са заровили томахавките и гледат напред към съвместното си бъдеще. Двамата са решили да рестартират брака си и за загърбят мислите за развод. Доказателство за това е семейният уикенд, който си устроиха във вилата си в Рударци, пише hotarena.net.

Повече от петилетка отношенията между Ани и Бранко куцат, като двамата ту се разделяха, ту се събираха. Основната вина за тези приливи и отливи бе господин Салич и неговата страст към алкохола и чуждите жени. Новинарката дълго търпя системни изневери и пиянски изцепки в името на децата и семейството, но преди години чашата на търпението й преля и тя заговори за разтрогване на брака.

Ани и Бранко официално се разделиха, като благоевградчанката дори подаде молба за развод, а съпругът й се изнесе от семейното им жилище в София. Журналистката не се притесни да се откаже и от фамилията, с която стана известна – Салич, започвайки да се представя с моминската си такава – Валеова. Тя остана с името на Бранко само за пред телевизионните камери.

По празниците обаче телевизионната водеща е размислила и е решила да даде втори шанс на брака си. Така по нейна воля тя посрещна Великден с Бранко и двете им деца. В основата на събирането била 9-годишната Хана, която не можела да приеме факта, че мама и тате вече не са заедно и дори е посещавала детски психолог, пише "Всеки ден".

Още в петък следобед семейство Салич пристигнало във вилата си в Рудаци. Четиримата демонстрирали приповдигнато настроение и още следобед се родила картинка на семейна идилия - Бранко бил на скарата, а Ани слагала масата.

Адвокатът на новинарката оповести, че през март тя е оттеглила молбата си за развод от районния съд, макар да било минало едно заседание във фаталната зала 13. „Ани е добра душа. Изтърпя толкова много неща през годините и продължава да търпи. Тя не е от жените, които лесно сменят мъжете“, коментират я нейни приятели.

Източник и сн.: hotarena.net