Фолк певецът Раян разкри в интервю, че е имал гей среща с Венелин Петков. В отговор на това шефът на новините на bTV отрече да е гей, подобно на Радан Кънев, за когото свидетели потвърдиха обратната му сексуална ориентация.

Голям проблем на българските политици и публични личности е да разкрият различната си сексуална ориентация. Не е ясно по каква причина. Веднъж ако си признаят страховете им от копромати ще изчезнат завинаги и те ще заживеят щастлив и пълноценен живот в прегръдките на любимите си хора, пише ''Всеки ден''.

Припомняме ви скандалните разкрития на Раян.

Венелин Петков изпратил съобщение на Раян в „Грайндер". Това е телефонно приложение, което показва хората в близост до твоето местоположение, които са с обратна ориентация. Поискал му скайп, за да поговорят. Вечерта късно двамата се свързали.

*Раян (сн.slusham.com)

„Включи камерата и започна някой да ми говори с много познат глас, кой да видиш - Венелин Петков! Умрях от смях. Аз умишлено се правя на две и половина, че не го познавам. Искаше да се видим, да пийнем по чаша вино, че съм много хубаво момче, някакви комплименти. Боже, това с комплиментите сме го минали отдавна. Предложат ли ти чаша вино, знай, че искат секс. Казах му, че когато е свободен, можем да се видим. Той поиска още на другия ден, каза ми, че работи в района на НДК. Дойде да ме вземе, седнахме в един ресторант и мога да ти кажа, че този човек е един загубен, смотан, че няма накъде. През цялото време ми говореше за книги, за някаква авторка, която му била променила живота, с някаква интонация, все едно слушам новините на Би Ти Ви.

Него бих го характеризирал като член на Йехова, някакъв задръстен и загубен човек. За говорене става, аз също му разказах за моите любими книги, разпитва ме за телевизията в Украйна. Не ми каза с какво се занимава. Не сме спали, не ми е и предложил на тази наша единствена среща. Но предвид факта, че има „Грайндер" и там ме намери, е достатъчно показателен. Там обаче се пише с чуждо име, на мен ми каза, че се казва Ники", споделя Раян.

Ето какво написа Петков на страницата си във Фейсбук в отговор на Раян.

„А на щастливите момченца, които ми пращат съобщения тук - съжалявам, че ще ви разочаровам. Нито съм гей, нито съм "ники", нито някога съм бил. Лошо няма. Пробвайте се някъде другаде".