„Папараци“ с водещ Николета Лозанова предизвика бурни емоции и разпри в Би Ти Ви между част от звездите и ръководните кадри в медията.

Най-ядосан бил Венелин Петков.

Той изригнал навсякъде – и в офиса, и из интернет, че „Папараци“ е просташко предаване, срещу което той е бил против, „изобщо всички бяха против“, без да става ясно кои са тези всички.

Бившият водещ на емисията е напълно откачил и цял ден вчера е заплашвал в нюзрума, че или той остава в Би Ти Ви, или Николета Лозанова. Не можело професионалисти като него да се излагат, че работят в телевизия, която дава трибуна на „простотията на Лозанова“, пише в. „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

За най-голям ужас на тези, които беснеят срещу новото предаване, то е отбелязало супер висок рейтинг. И преди, в ТВ7, но с името „Поверително“, таблоидът бе най-гледаното шоу в ефира. Очевидно тенденцията ще е същата, ала вече в Би Ти Ви. Предаването е второто по гледаемост за канала в неделния ден след „Гласът на България“, изпреварвайки дори Новините по рейтинг.

Присъствието на футболната съпруга в редиците на най-големия канал е изболо очите на лицата с претенции. Разправиите надскочиха напълно темата за предаването и стигнаха до обиди за новините, останалите предавания и водещите.

В социалните мрежи Венелин Петков се е изпокарал с всеки, който е имал наглостта да заяви, че няма какво хубаво да се очаква от Николета, при положение че и новините за нищо не ставали.

Е, репликата на плеймейтката „Всички говорят за Николета Лозанова“ ще се окаже напълно вярна. Пилотният брой стартира с рекорден интерес, а в Би Ти Ви напрежението може с нож да се реже. „Венелин ще направи всичко възможно да свали Николета, той има много високо мнение за себе си и няма да остави нещата така“, издадоха служители на медията.

Друг е въпросът редно ли е Петков да коментира по толкова яростен начин предаване, за което шефовете му вече са взели решение да е част от програмната схема, все пак не е лоялно, смятат по-уравновесените кадри на Би Ти Ви. Всички обаче са категорични в едно – Венелин коли и беси в частния канал.

„Предаването на Николета е разумен опит от страна на Би Ти Ви да се занимава със светска тематика, от която очевидно зрителите се интересуват. Високите рейтинги показват, че публиката го харесва. Излишна елитарна поза в случая е неуместна, все пак това е масова медия.

Особено когато Нова телевизия излъчва „ВИП Брадър“, което просташко или не, е най-гледаното и одумваното в цялата страна предаване. Какъвто е народът, такава е и телевизията – да си внесем зрители от Лондон и Цюрих, че да са естети ли?“, коментират медийни наблюдатели.