Венета Райкова фалира, подозират столични клюкари. Слуховете се потвърдиха след сигнал от информатор, който разкри, че водещата на „Горещо“ продава жилището си.

Хапливата журналистка обожаваше просторния си апартамент в затворения комплекс „Изток“ с всички екстри и не спираше да се хвали с лукса и прекрасната гледка към басейна, пише hotarena.net.

Е, сега изненадващо се оказва, че Венета го продава срещу скромните 143 000 евро, при положение че е платила доста повече преди. Апартаментът е от 107 квадрата, с две спални, дневна, състояща се от хол, трапезария, кухненски бокс и тераса, огромна баня с джакузи и тоалетна, денонощна охрана и видеонаблюдение. Комплексът разполага с красив басейн, гурме ресторант, йога център и др.

Още когато го купи, Венета хвърли маса пари за обзавеждане с най-скъпите мебели. Със сигурност Райкова няма да си избие инвестицията. Тогава защо продава толкова спешно?

Според медийни експерти „Горещо“ никак не върви и колкото и да внушава на феновете си, че има най-високия рейтинг, предаването на Венета затъва. Не малка вина за това има и конкурентното „Поверително от NL“ на Николета, но със сигурност не то е причината.

След толкова години на екран, Райкова се изчерпа и на зрителите им омръзна да гледат едни и същи гости, врачки и баячки. Дали продуцентите са поставили ултиматум на Венета и тя е решила да се оттегли, не е ясно.

Но бизнесът на Тихомир също не върви и затова двамата са принудени да се разделят с любимото си жилище.

Другият възможен вариант за продажбата е съседската война, която Венета води от самото начало. Комшиите й бяха вдигнали ръце от прищявките й. Тв водещата подаваше жалби срещу съседите си по какви ли не причини. Една от тях беше и срещу ресторанта в комплекса, тъй като цигарен дим влизал в терасата й от пушачите отвън.

Венета стигнала дотам, че когато младоженци от комплекса решили да се венчаят и вдигнали сватба, Райкова извикала полиция, защото вдигали врява в 16 следобед. Развалила купона на всички.

Възможно е най-накрая съседите на Венета да са намерили начин да я изгонят и затова да продава жилището си.

Едно е сигурно – водещата на „Горещо“ бе влюбена в апартамента си и със сигурност не продава за добро.