Известната красавица Венета Харизанова има много добри пророчески видения. Тя самата сподели, че видяла и предрекла смъртта на чичо си.

Освен това брюнетката имала толкова силно биополе, че представете си, чак лепи лъжици по дланите си.

Прелестната топмоделка беше на гости в предаването по Нова телевизия “На кафе” и демонстрира възможностите си в студиото.

Пред Гала и всички зрители на телевизията Венета залепи 3 лъжици за дланта си, но това не е всичко. Преди това моделката намаза ръцете си с крем и въпреки това лъжиците се задържаха стабилно за дланта й, пиш kliuki.bg.

След невероятния опит, Венета сподели, че тази способност тя притежавала още от съвсем малко дете. Красавицата с носталгия си спомни, как като била малка баща й й казвал, че въпреки че не може да пее, или рисува има дарба - да лепи лъжици.

По-късно сексапилната красавица ходила и на курс по рейки, за да доразвие своите способности.

Освен биополето, Харизанова има способности и на пророчица. Тя сънувала 2 пъти починалия си чичо, като и двата пъти той я предупредил, че я грози опасност и й давал напътствия.

Когато на 17 години поела пътя на модел, тя го направила единствено с амбицията да стане известна, за да може след това по- лесно да влезе в политиката и да стане... президент.