Харизанова заяви, че възрастта има значение и един мъж има много по-ясни намерения, когато е по-зрял: ''До 30 почти всеки е несериозен. После минаваш в една категория, в която горе-долу знаеш какво искаш. При мъжете като че ли това се случва още по-късно, след 40''.

Нейната дружка Антония Петрова, която е родена през 1984 година също споделя живота си с доста по-възрастния от нея руснак Алексанър Бередин. Тя неведнъж е разказвала каква материална подкрепа й е оказвал господинът, който е завладял сърцето й. След бурни раздели през лятото, Антония и Александър пак са заедно. Изглежда твърде много неща ги свързват и те вече не знаят как да живеят един без друг, пише kliuki.bg.

''Той обичаше повече в нашата връзка, много се грижише за мен, дори заради мен дойде да живее в България. И до ден днешен се опитва да ме върне в живота си“, разказва Петрова. Тя не одобрява безразборните и паралелни връзки:

''По-лесно е да разрушиш. Хората стават все по-егоистични и затворени, не общуват, а в същото време искат да вземат максимално всичко от живота'', разсъждава миската.

Антония и Венета Харизанова се обявиха заедно ''За моногамията'', като признаха, че никога не са водили паралелни връзки с двама мъже едновременно.