Моделката Венета Харизанова призна, че е получила предложение за работа в италианска телевизия, но все още се колебаела дали да го приеме.

„Това предложение си седи въздушно през последните две години. Италианците си имат един определен тип жена. Белена Родригес е една от техните известни водещи в момента. Там водещите ги сменят периодично. На 3-4 години ги свалят от екрана. Типажът за жени е един и същ. Преди време отказах, защото започнах свое шоу", каза тя в предаването "Преди обед" по bTV.

Сега обаче й се налагало да помисли добре.

"Там подписваш договор за 3 години и ти казват какъв ще е личният ти живот. Те ти определят живота ти. Имаш един публицист, който ти създава имидж и нямаш право да правиш нищо да го нарушиш или промениш”, разкри хубавицата.



Харизанова уточни, че е омъжена например, трябва да бъде скрит според италианските имиджмейкъри. Съпругът й обаче не се притеснил от това и я посъветвал да приеме, пишат от БЛИЦ.

„Оказва се, че повечето звезди имат измислен имидж, хора като Скорсезе и Джордж Клуни например. Аз не съм такъв човек, не мога да играя по някакви правила, защото съм трудно контролируема и не знам какво ще стане”, разкри главната причина за колебанията си Венета.