Българската Моника Белучи реши да отговори на непрекъснатоти спекулации относно външния и вид. След като напоследък пак се заговори, че тя е намалявала и изтънявала носа си, Венета Харизанова пусна доказателство, което оборва този слух.

Тя показа как е изглеждала като бебе, дете и тийнейджър.

"Поради големият интерес през последните 2г. ,кой е пластничния ми " Носов" хирург ( или изобщо хирург!!!))), се вижда ясно на снимките от - 4м бебе ,до 1 год,5год... 8год... 16год. ... и сега ... излиза , че хирурзите са МАМА И ТАТИ!!!:)))))))) ", пише манекенката.

Венета открито признава, че не е привърженик на пластиките и твърди, че е решила да каже истината не защото й пука какво пишат за нея, а заради младите момичета, които все повече се подлагат на пластични операции.

"Медиите си пишат щуротии, нормално - търсят сензация, но не си дават сметка какви ЩЕТИ нанасят върху психиката на тийнейджърите!!!!Пощата ми е залята за последния месец с писма с въпрос : Кой е хирургът ти, за да си направя НОС, уста....??????. Най-лошото е, че всички ТЕ.., в крайна сметка заприличват на клонинги!

СПРЕТЕ да се правите ЗОРЛЕМ на Едни и Същи КЛОНИНГИ!!!!!", възмущава се красавицата, цитира lifestyle.bg.