Изпъдената от ТВ 7 вече бивша водеща на предаването „Жените говорят" Венета Харизанова успя бързо да се уреди с нова работа.

И то не къде да е, а в италианската телевизия „Рай уно", която е собственост на Силвио Берлускони. Поканата всъщност й е била поднесена още миналата година, но Вени я е отказала заради други ангажименти, пише ''Всеки ден''. От телевизията обаче били настоятелни и отправили втора. „Става дума за голямо италианско шоу и преговорите ни ще продължат", споделила още моделката.

Първата среща обаче била пълен провал, тъй като Харизанова не успяла да се появи. Именно заради несериозните й отношения и многобройните й ангажименти Харизанова бе разкарана от екипа на дамското предаване по ТВ7. Отгоре на всичко тя хич не се спогаждала със своята колежка Жени Калканджиева.



Иначе нашето момиче било точно по предпочитанията на стария коцкар Берлускони. Той предпочитал красиви, стройни и слабички жени, а ако са високи - още по-добре. Проблемът при Харизанова обаче бил, че почти не знае италиански, разбирала се с хора със жестове и гримасничене - като маймунките.

Най-големият шанс на пищната манекенка бил да омае продуцентите и най-вече Берлускони, който не се интересувал особено от професионалните качества на своите служителки, а най-вече от мерките им и готовността да си легнат с него.