Оспорвана борба за гости в тв предаванията се разиграва в Нова тв.

Това породи и спречкване между две от лицата на медията - Венета Райкова и Вихра. Повод за техните търкания се оказа плеймейтката Златка Райкова.

В момента Златка е желан гост във всяко предаване, тъй като наскоро тя се раздели с половинката си Павел, с когото бе сключила дори църковен брак. Освен това сватбената й агенция фалира, а най-прясната клюка около блондинката гласи, че тя е повод за раздялата между Багата и друга плеймейтка - Златка Димитрова.

Златка Райкова ще даде интервю за предаването на Венета. Гостуването й ще се излъчи следващия уикенд, но изповедта вече е записана. "Отчаяната съпруга" Вихра също искала Златка за гост в рубриката й с Мая в неделния блок на "Станция Нова".

Гостуването на плеймейтката в рубриката "Съпругите" при Мая и Вихра обаче се провалило, което ядосало бившата съпруга на водещия Иван Христов. От своя страна Венета не пропусна да се изфука в личния си профил във Facebook, че този сезон всички желани гости ще бъдат първо при нея, допълват от lifestyle.bg.