„Кариерата на родената във Вакарел под името Ася Дойчева певица датира от началото на века. По това време тя се подвизава като дългокоса и босонога самодива. Тогава едва ли някой подозира, че момичето, което дори едни цървулки си няма, след години ще се изживява като българската госпожа Бекъм.”

Така „гражданката от Попово” Венета Райкова започна злъчната си реч срещу фолк дивата Алисия, обиждайки я на провинция, пише hotarena.net. Защо водещата на „Горещо” реши да се заяде точно с бившата на Валери Божинов в рубриката „Възход и попадение”? Основната тема бе как меркантилната Алисия се опитвала да се докопа до богатството на Валери Божинов.

„По времето, когато Алисия е малко известна певица, се говори, че тя е от момичетата, които могат да бъдат поръчани по телефона. Затова лично свидетелства застреляният писател Георги Стоев. Вместо обаче да търси по малко пари от много места, Алисия решава да търси много пари от едно място и на терена се появява Валери Божинов”, избълва Венета Райкова.

Нататък журналистката не пропусна да напомни за парите, които Алисия е искала за издръжката на Валери-младши, само и само да „почерни живота” на новата любов на Божинов – Николета Лозанова.

Не е тайна, че Венета Райкова винаги е симпатизирала на Николета Лозанова покрай отношенията й с Валери Божинов. Факт е, че журналистката не бе безпристрастна относно любовния триъгълник и взе страната на Николета.

Райкова обаче предпочита плеймейтката най-вече заради скандалната й известност, която трупа рейтинг на „Горещо”. Колкото по-близка е Венета с Николета, толкова по-добре за предаването, нали...