Венета Райкова показа отмъсителната си природа. Водещата на "Горещо" реши да разчисти сметките си с фолк певицата Мария - веднъж и завинаги. Вендетата на Райкова идва дни, след като Мария й върза тенекия и не се яви в студиото на предаването й.

Половинката на милионера Гущеров отсвири Райкова по безподобен начин. Навръх Нова Година тя била поканена да избере Най-горещите мъж и жена за 2012, но не благоволила да се появи на снимките. Засегната, че в ролята си на жури ще пропусне възможността самата тя да стане "Най-гореща" жена на годината, Мария решила да си остане вкъщи.

Още в новогодишната нощ Венета захапа миньончето и липсата му на елементарни обноски.

Шегата с Мария продължи до края на предаването, в което колеги на певачката държаха неин плакат.

Истинското отмъщението на водещата не закъсня и само броени дни след началото на новата година, тя изтипоса фолкаджийката в жлъчен материал. Целта на гневната Райкова тирада бе да се подиграе с таланта и визията на старозагорската чалга дива.

Водещата сравни живота на Мария с турски сериал. Певачката бе описана като момиче, израснало в панелните квартали, което се докопало до пари и лукс благодарение на бившия си съпруг - Митко Андонов.

"Само мултимилионер може да притежава безценната Мария", саркастично обяви Райкова. Мис "Горещо" продължи с думите, че певицата е мечтателка, а най-голямата й мечта е за нова сватба, която да струва поне 1 милион. Причината била, че щастието за фолк певицата се измерва с пари. Тя добави, че Мария провидяла "сексапила" на Хриси Гущеров, едва щом се запознала със съдържанието на банковата му сметка, цитира lifestyle.bg.