Ако искате да сготвите вечеря, непременно се отбийте в профила на Венета Райкова във Фейсбук.

Там ще научите дали тази вечер е на кюфтенца на грил, или е измислила нещо по-засукано. Ако ще си купувате тоалет, пак хвърлете едно око.

Оказва се, че тя вече е напазарила и знае най-новите модни тенденции. Ако нещо не ви харесва старата козметика, пак мястото е там. Венета има нов крем за лице и е изключително доволна. Ако хептен няма какво да правите и ви е скучно, при нея не е.

Тези дни тя си купи нов полилей и даже приложи снимката му. В своеобразната зрителска класация Райкова води в категорията най-досаден човек, който непрекъснато занимава другите със себе си.

От профила й се вижда какво с купува, с какво се маже, какво яде, единствено не е отбелязано кога с Тишо ходят до тоалетната и един по един ли го правят или заедно.

Но пък се знае обзавеждането и плочките в съответното място за уединение. Зрителите са отбелязали и че тя е единственият телевизионен водещ, който прекарва повече време във Фейсбук, отколкото на работа и с близките си.

Това натрапливо желание на телевизионерката да занимава другите със себе си показва, че няма толкова фенове на екрана, колкото иска и започва да търси популярност в социалната мрежа, смятайки, че тази популярност ще й вдигне рейтинга, който се свлича непрекъснато.

В същото време тя имаше неблагоразумието да оповести, че си е направила списък с неприятни хора, които я облъчвали с лоша енергия и я заболявала главата. Затова ги игнорирала и не контактувала с тях.