Устата водеща на ''Горещо'' призна, че получила хонорар от 50 000 лева за участието си във втория сезон на ''ВИП Брадър''.

Пресметливата Венета Райкова вложила спечеленото от скандалното си участие в риалити формата в скъпа покупка – чисто ново БМВ.

Водещата на клюкарското шоу ''Горещо'' разкрива, че отново би влязла в къщата на ''Вип Брадър'' . Разбира се, срещу подобаващо заплащане. Венета Райкова изобщо не съжалява за изглагацията в риалити предаването, тъй като хонорара си заслужавал. Устата журналистка била доволна от престоя си в къщата, защото като излязла с парите от предаването си купила чисто ново БМВ.

Венета Райкова едва не закопа кариерата си в телевизията след скандалите, които предизвика във втория сезон на ''Вип Брадър''. Водещата успя за по – малко от месец да настрои срещу себе си както почти всички съквартиранти, така и цяла България, пише skandalno.net.

Повод за скандала стана бруталната й гавра с фолк певицата Десислава. Райкова изцепи, че чалга звездата се срещала с любовниците си по хотели. Вместо да се извини обаче, Венета подхвана всички приятели на Десислава, които се намираха в къщата и започна да им вади кирливите ризи.

Водещата на ''Горещо''  разкрива и подробности около друга интрига, в която беше замесена преди време. Венета Райкова е в тежък конфликт с колегата си Ники Кънчев. Причината за кавгата им е сумата от 2000 лева. Преди време мистър ''Стани богат'' се обадил на съпруга й Тихомир и му поискал парите за спонсорство. Мъжът на Венета обаче му отказал. В следствие, Ники Кънчев започнал публично да я напада и обижда.

Според водещата постъпката му била неколегиелна. Самата Венета обаче също няма задръжки да излага своите колеги от ''Нова тв''. Показателен беше случаят с Крум Савов от преди няколко години. Тогава водещата се възползва от личните му откровения за семейството му и въпреки че спортния журналист я помолил да ги изтрие от предаването, Райкова оставила кадрите.