ТВ водещата Венета Райкова сподели с колегите си Иван и Андрей, че така и не е разбрала защо преди време съпругът й Тишо подаде молба за развод.

„Така и не разбрах защо го направи. До ден днешен не ми е отговорил, а съм го питала много пъти. Един ден отидох на летището да го взема с колата - той беше заминал за Куба с приятели. Аз си го прибрах с куфара в новия апартамент и така. Явно в един момент осъзна, че с мен е зле, но без мене е още по-зле”, обясни журналистката, цитира bliasak.bg.

„В момента с Тишо нямаме време да се скараме, страшно сме заети покрай работата, покрай Патрик. Господ ми е дал много - имам работа, детето ми е живо и здраво, с мъжа ми сме щастливи, какво повече ми трябва!”, заяви Венета Райкова.

ТВ водещата сподели също така, че хората, които знаят истинската рождена дата на сина й, се броят на пръстите на едната ръка.

„Не искам да се знае датата на раждането на детето, да не му се правят хороскопи и т.н”, с половин уста обясни мотивите си тя.

*Венета, Патрик и Тихомир

Гадателката Гюкчен пък й предрече, че засега няма да има второ дете, но че през втората половина на годината е възможно да започне да води второ предаване.

Иван и Андрей не пропуснаха да разпитат Венета какви са отношенията й с Николай Бареков и как би коментирала тя твърденията му, че се е снимала в порно с прокурор.

„Аз ако съм имала порно с прокурор, защо някой ще чака 10 години, за да го пусне? За да го има, трябва да съм спала с прокурор, а аз не съм. С Бареков нямам никакви отношения, той си прави реклама на мой гръб и на гърба на още няколко известни жени, но щом е избрал по този начин да си храни детето...”, заяви Венета Райкова.

Двамата водещи се опитаха да провокират колежката си със запис от гостуването й в тяхното предаване в деня след като беше застрелян Боби Цанков. Журналистката не успя да сдържи сълзите си, но сподели, че няма за какво да се чувства виновна и отговорна.

„Когато взимах това интервю, нямаше как да знам какво ще се случи след него”, обясни Венета Райкова.

Вижте видео:

Венета Райкова в Шоуто на Иван и Андрей