Сантиментът на Райкова към Големия брат се дължи както на участието й в едно от първите ВИП издания, така и на факта, че именно шоуто я среща с бъдещия й съпруг Тихомир.

„Аз се забавлявах. За съжаление не спечелих. Там става въпрос за роля. Аз играх водеща на „Горещо” и загубих. Може би, ако бях играла ролята на домакиня, мъжът ми ме биеше и предизвиквах съчувствие, щях да спечеля. Там печелят хората, които предизвикват съчувствие”, категорична е Венета.

Тв водещата Венета Райкова изключи опцията да свали дрехи и задръжки за корицата на еротично списание.



Преди години миньончето позира по парфюм за Playboy, но към днешна дата е родител и бяга от подобни провокации:

„Не ходя на фитнес, не мисля, че съм в най-добрата си физическа форма. Сега имам дете и не мисля, че на него би му се отразило добре да се съблека гола. Тогава нямах дете и мъж”, сподели устатата блондинка.

Със старта на есенния тв сезон тя се завърна в Нова като част от дом съвета на „ВИП брадър”, но всеки петък ще скача и в токовете на „Малката сестра” - коментарно шоу, обобщаващо най-интересното от събитията в соцрезиденцията.



Прекратяването на отношенията си с продуцентите на „Горещо” Райкова обясни с обида, нанесена й преди три години.

„Тогава взех решението да напусна. Тръгнах си, без да имам някаква покана за друго предаване, някаква сигурност. Поканиха ме от „ВИП брадър” и аз много им благодаря. Това е едно от любимите ми предавания и ще вложа цялата си енергия в него”, обеща бившата Мис България в категория до 160 см.