На върха на щастието през последните дни е Венета Райкова!

Водещата е убедена, че Господ й помага животът й да върви в правилна посока и да успява във всичко, с което се захване.
Божията намеса блондинката вижда и в завръщането си на телевизионния екран.

Дни след като навърши 25 години трудов стаж като журналист и повече от година след последната й телевизионна изява, Венета отново е водеща. Предаването "Горещи срещи" по BiT TV стартира в началото на седмицата и вече се радва на завиден зрителски интерес.

"Вярвам, че Бог подрежда нещата така, че да се случва всичко в моя полза. След като спря излъчването на предаването ми "Споделено с Венета", успях да отдам повече време на себе си и семейството си. Синът ми Патрик беше първолак, помагах му, изгради добри ученически навици. Написах 3 книги, скоро е представянето на четвъртата! Никога не съм се бутала да съм водеща отново, предложението дойде само. Щастлива съм!" - разказва Венета пред "България Днес", категорична, че може да се справи с всичко.

Единственото, което очаква още водещата, е развитието на делото, което Юксел Кадриев заведе срещу нея преди месеци заради думи на екссъпругата му в "Горещо". Сметките на блондинката са запорирани, какво ще се случва, все още не се знае.

"Чакаме трета инстанция, още нямам отговор. Когато се случи нещо, веднага ще обявя" - споделя Венета с оптимистична нагласа.