„Да, бяхме пред развод с Тишо и това не е тайна за никого. В началото имахме много проблеми и напасване на характерите. Бях готова да го зарежа. Но вече имаме 5-годишно дете, отговорността ни е голяма и не бих искала да се връщам към този труден за мен период“, каза водещата на „Горещо.

Тя твърди, че за нито един мъж преди сегашния й съпруг Тихомир не си струва изобщо да си спомня. А че мъжете се били много и връзките кратки и бурни кой знае защо спестява, макар че и това не е тайна за никого.

За нейните подвизи в леглото се носят легенди, които в момента водещата удобно е забравила и уж не си заслужава да си спомня. То някои май изобщо не са и за помнене, твърдят хора от близкото й обкръжение, а направо са си за срам.



„За всичките тези девет години, откакто сме с Тихомир, нито аз съм му дала повод, нито той на мен за разни съмнения в изневери“, твърди Венета.

И добавя, че не прощава забежки. Щяла да реагира строго и справедливо, но Тишо бил душичка и нямало да й изневери.

Венета Райкова признава, че не намира сили да отгледа повече от едно дете, защото не е сигурна дали ще може да им осигури качествено образование или здравеопазване.

Всъщност на 40 години тя не само няма сили, но и не иска да си разваля фигурата и рахатлъка с още една бременност, пише skandalno.net.