Жени Калканджиева, Венета Райкова и Белослава разкриха как се е променил животът им от началото на кариерата до този момент.

„Какво се промени? Омъжих се. Родих дете. Започнах да работя в нова сфера. Пораснах. Започнах да се интересувам повече какво ще стане утре. Преди живеех по-скоро за мига, за себе си. Поумнях малко. Помъдрях повечко.  Преживях много хубави и лоши моменти, но като цяло остарях с шест години”, споделя Жени Калканджиева, която разкрива и как се чувства в новото си амплоа на тв водеща.

Венета Райкова също е откровена за промените в живота си: “Животът ми тотално се промени – случи ми се най-хубавото, забременях, родих и Патрик е вече на 3 години и 3 месеца! Щастлива съм, че не пропуснах нито първото му зъбче, нито първата му дума, нито прохождането му! В „Горещо“ съм слушала изповедите на много известни майки, които с тъга разказваха, че отдадени на многото си работа, са пропуснали всичко първо на децата си, затова така организирах живота си, че да поставя на първо място в него детето си.“

Звездата на соул и джаз музиката Белослава е сигурна, че „човек се променя за хубаво и красиво, най-вече от любовта. Промяната от нея ти дава криле, кара те да твориш, да се обличаш с рокли, да виждаш слънчевия лъч всеки миг, дори и да го няма. Останалите промени дължим на дългия път, през който минаваме. Те също имат своя чар“, пише още dir.bg.