„Студената война“ между Николета Лозанова и Венета Райкова продължава.

В случая сме на вълна „спомени от старите криминални ленти“. Николета Лозанова в събота, 22 февруари ще излъчва сватбата на Георги Илиев и прострелването на Фатик.

„Тази събота главните герои от подземните войни на прехода ще станат свидетели на митичното прострелване на легендарния Фатик. Прострелването на Филип Найденов – Фатик, по време на сватбата на Георги и Мая Илиеви.“, съобщиха пиарите на Николета.



Някак „ненадейно и изведнъж“ Венета Райкова се присети за същата тема. „правила съм няколко знакови интервюта за хората от мафията, но това, което ще гледате събота надминава всичко!!“ – написа водещата на „Горещо“, докато се кахъреше как да продаде настоящия си апартамент и да се уреди с нов по-голям.

„Горещо“, което обичайно се излъчва в по-късен час, този път „ще стъпи на врата“ на Николета Лозанова, като стартира от 21:50.

А „Николетка“ ще трябва да изтрае до 22:30 – старта на „Поверително от NL“по TV7 – когато зрителите на „Горещо“ вече ще са потънали в кулминацията на мафиотските тайни.

На „Горещо“ гостува Надя Чолакова по темата „Животът и смъртта на престъпните босове“. Какво признава авторката на поредицата „Живей бързо“ вижте във видео анонса. Последната й гореща книга се нарича „Живей бързо 4: Кръв за кокаин“ и е издадена през 2014 г.