Красивата дама с пиперлив език Венета Райкова ни изненада за пореден път.

През уикенда тя бе засечена от зорки столичани да подава милостиня на просещ човек и така неволно разкри една неподозирана страна от своя характер, пишат от skandalno.net

Венета Райкова с щедра ръка си бръкна в кесията, при което бе щракната с фотоапарат на столично кръстовище, където протяга нежната си ръка с банкнота за милостиня.

Устатата водеща се смили над хленчещия на светофара здрав и прав мъж и му бутна двулевка.



Секунди преди това окупиралият кръстовището около НДК от години мъж се залепи първо до стъклото на шофьора. Зад волана на луксозния чисто нов джип „Волво“ седеше съпругът на госпожа „Горещо“ – Тишо.

Собственикът на индийски ресторант отсвири мераците на просяка да се сдобие с някой друг лев милостиня. Той първо се направи, че не го вижда.

Заради почукване на стъклото нямаше как да не реагира и погледна просяка с начумерени вежди, беднякът заобиколи и се лепна като ваденка на прозореца на Венетка.

Тя от години се хвали публично, че всеки месец раздава 10 процента от приходите си на нуждаещи се и бедстващи хора. Доволна от възможността да прояви за пореден път милостинята си, Венета веднага бръкна в портфейла си и извади банкнота. Свали енергично прозореца си и с грейнала усмивка на лице подаде 2 лева на просещия.

„За да получаваш, трябва да умееш и да даваш. Сърцето ми е изпълнено с милост, едни имаме, други нямат. Съдбата си не можеш да отминеш“, е мотото, което движи Венета Райкова и тя неотлъчно го следва, за да се радва на финансов просперитет.