Водещата на "Горещо" Венета Райковa прие с нескрита радост новината, че колегите й Ани Цолова и Виктор Николаев вече ще работят в "Нова телевизия", след като досега се подвизаваха в "Би Ти Ви". Русата журналистка сподели задоволството си на личната си страница във "Фейсбук".

"Добре дошли в Нова тв на Ани Цолова и Виктор!! Радвам се много, че такива професионалисти се присъединяват към нашия отбор!! Винаги съм ги харесвала страшно много!!", написа русата красавица, пише zapernik.com.

След като Ани и Виктор съвсем ненадейно бяха пуснати в едномесечна лятна отпуска, се появиха множество версии и спекулации за промяната в телевизионния ефир на "Би Ти Ви". В социалните мрежи хората се обединиха около мнението, че двамата журналисти са изгонени от медията, защото са задавали неудобни въпроси на премиера Пламен Орешарски по време на негово участие в сутрешния блок. Не липсваха и по-остри становища. Така например според бившия вътрешен министър Богомил Бонев Ани и Виктор досега са били пристрастни, но оттук нататък отиват да служат само на един човек. Бонев вероятно има предвид лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който има съмнително добри взаимоотношения с "Нова тв".

По-късно "трансферът" на Цолова и Николаев бе официално признат официално от "Нова телевизия".