Личният маг на Венета Райкова - Стефка Добрева, развалила черна магия за смърт над водещата.

Само преди месец звездата на Нова телевизия изплака, че зложелателка й въздейства с негативна енергия, за да провали кариерата й, а дни след това личната й врачка установила, че са й направили магия за смърт.

Ромска врачка предсказа изключително трудна година на Венета, както и сваляне от екран, смърт на мъж от семейството, крах на бизнеса на Тишо и дори проблеми със здравето на Патрик. Въпреки че си даде вид, че не вярва на предсказанията, водещата реши да се допита до личната си врачка от Бургас.

Екстрасенската Стефка Добрева, която е близка приятелка на Венета, констатирала, че наистина е направена магия на семейството, която да спъва всячески Райкова. Бургазлийката се заела с изчистването на негативните енергии незабавно.



За да се изпълнят правилно ритуалите, Райкова пратила до Бургас снимки на цялата си рода, както и дрехи на Тишо и Патрик.

Стефка е категорична, че са правени няколко магии на Венета, но най-страшната е от декември месец и й е правена от жена, с която работи в телевизията.

Въпреки че преди време врачката направи в ефир огнена защита на Райкова, очевидно тя не е подействала на водещата.

В момента самата звезда е в период на смяна на жилището и няма търпение да се отърве от дома си, за да се премести в нова къща. Суеверната водеща е убедена, че жилището й е изпълнено с негативна енергия, носи и нещастие и иска да го смени час по-скоро, пише „Всеки ден“.