Евгени Минчев отново поиска да напусне Къщата на „ВИП Брадър".

По време на мисията „Врачки" паркетният лъв си позволи да обиди сина на Камелия Воче. Всички съквартиранти му обърнаха гръб, което накара Лорда да вземе крайно решение - да напусне Къщата по собствена воля.

„Аз ще изляза победител накрая!", обяви триумфално Евгени, говорейки в изповедалнята на шоуто с Големия брат. Това е третият път, когато бившият ватман плаши да си вземе багажа и да си тръгне от провокативното риалити.

Единственият, който се опита да подкрепи Евгени Минчев, бе Ива Екимова, но с това тя си спечели само недоволството на останалите участници, пише ''Всеки ден''.

Венета Райкова, която коментира „ВИП Брадър" по време на тазвечерното живо предаване, смята, че с тези си действия Минчев иска да привлече вниманието върху себе си и всъщност тоя няма да напусне по собствено желание. Според нея тоя проявява пълно лицемерие. Той е ниска топка, никой толкова ниско не е падал в Къщата, да вземе да се скрие тоя Евгени, изригна Райкова.

Коментаторката смята, че всички в Къщата зверски ги е страх от светския хроникьор, защото се опасяват, че след като той излезе от шоуто ще ги съсипе. Заедно с продуцента Магърдич Халваджиян Венета е част от т.нар. Домсъвет, който обсъжда поведението и думите на съквартирантите.



От своя страна Халваджиян коментира, че има две обяснения за минорното настроение на Лорда и за желанието му да напусне Къщата. Първото е, че той осъзнава какво е направил, позволявайки си публично да нарече детето на Камелия Воче „инвалид" и второто е, че е загубил позиции в Къщата и това му тежи. Халваджиян е склонен да приеме, че фактът, че останалите съквартиранти са изолирали Лорда му тежи повече.

По време на мисията преди дни Камелия Воче и Ива Екимова бяха натоварени със задачата да прочетат написани на листчета цитати на останалите участници по адрес на някой, и да познаят кой е авторът им. Иначе веселата игра обаче се превърна в истинска бойна арена, след като в ръцете на певицата се озова изказването на Минчев, което гласеше: „Детето на Камелия Воче е инвалид, нещо е недъгав".

Думите на Евгени буквално изкараха от кожата й готвачката, която побесня и моментално потърси сметка за грубостта на паркетния лъв. Останалите съквартиранти веднага застанаха на нейна страна. Повечето от тях обявиха война на Минчев и го осъдиха за грозните думи, защото той посегна на най-свидното за една майка - детето й. По-късно стана ясно, че Лорда визира сина на Камелия - Самуил, който бил твърде слаб за възрастта си.

Тази вечер „ВИП Брадър" показа как Воче боготвори сина си и публично му каза от екрана, че той е най-силното дете, което познава.

Днес ще станем свидетели и на първите номинации, след като животът в Къщата се преобърна и разпределението на силите се промени драматично.