След като миналото лято се появи със закръглено коремче и даде повод за празни слухове, че чака второ бебе, тв водещата Венета Райкова бе набедена отново за бременна.

Според последните клюки блондинката от известно време очаква да стане втори път майка, но от суеверие пази бременността си в тайна. Светски издания дори писаха, че смята да оповести щастливото събитие едва когато започне да й личи.

Райкова обаче категорично отрече слуховете, че смята да става втори път майка. ''Това е абсолютна лъжа. На този етап изобщо не мисля за второ дете, със сигурност няма да е тази година'', коментира Венета. Тя сподели, че синът й Патрик е едва на три години, и е твърде малък според нея. Преди да се ангажира с второ бебе блондинката иска синът й поне още малко да порасне, разкрива тя самата, пише kliuki.bg.

Известната водеща заяви, че в момента е напълно погълната от работата си в предаването и отглеждането на сина си. Затова и идеята за още едно дете й се струва трудно осъществима. ''Много е палав и, като си представя, че и второто ще е така…'' споделя майчинските си тревоги Венета и признава, че синът й не може да стои мирен дори за секунда.