Коя е бившата мистериозна любов на Венета Райкова?

Този въпрос витае в светските среди от няколко дни насам и не дава покой никому. Причината за любопитството на мнозина е откровението на Райкова за изгубената любов в живота й.

„Поздравявам ви с новата песен на Деси Слава и ви давам един съвет – когато си падате по един човек, смачкайте проклетото его!! Песента ме върна към 2002г,. когато се запознах с едно момче и се влюбихме. След няколко дни той ми предложи брак!! Секс още нямаше, но чувствата бяха много силни. Сетих се за него и силното ни его, което прецака всичко. Така че поздрав и за теб – Ст. И. – където и да си, макар че не сме се виждали от 14 години“.

Ето няколко известни лица, които има вероятността да символизират инициалите:

Стилян Иванов Режисьор и сценарист с над 43 документални филма и над 1000 видеоклипа. Той е заснел видеотокъм песента "Моя страна, моя България“ на Емил Димитров и филм за Ванга.

Станимир Илчев Мъжете с власт са апетитна хапка, така че няма да се учудим ако политикът от НДСВ е разбил сърцето на водещата.

Стефан Илчев Мъжката Лили Иванова, както е известен певецът, също влиза в класацията за мъже, разбили сърцето на Райкова.

Стоян Илиев – Дългия Смята се за един от най-оборотните автокрадци в София, а задигнатите от него коли нямат точна бройка. А както знаем, лошите момчета са любими на всички жени.

Стефан Иванов – WOSH MC По-известен с връзките си, отколкото с творчеството си рапърът също попада в класацията. Разбил сърцата на актрисите Радина Кърджилова и Луиза Григорова.

Венета Райкова обаче развенча всички митове с последното си излияние в социалната мрежа, която гласи:

"Ехаа!! Чак сега разбирам, че последните дни много важна тема била кой е Ст. И!! Е, няма да му налучкате името, защото мъжете, с които съм била са истински мъжкари и никога не са давали интервюта за нашите отношения. Макар че пък аз съм го включила с епизодична роля в първата ми книга "Триумфът на кучките"!! ???? И ако не знаете - аз съм студентка редовно обучение по психология - магистратура. Завършила съм две висши - право и икономика, но имам желание и затова ходя на лекции пет дни в седмицата, и съм амбицирана да завърша с отличен успех и третото!! И от там дойде темата за егото..."