Високо напрежение в отношенията между фолк певицата Глория и тв водещата Венета Райкова. Последната си позволи да засегне примата с изказване по нейн адрес. Нещо повече, блондинката, която се изявява и като писател намекна, че русенската фурия е прототип на главната героиня в последния й роман.

"Случайност? Фолкпевица върнала годежен пръстен и пак няма да се жени", написа в социалната мрежа Райкова, като намекна, че точно за нея пише в книгата си "Милионерката", определяйки  певицата, като "меркантилна, на възраст 40+, все чакаща годежен пръстен от връзките си с много богати мъже и все оставаща сама". "Случйана прилика от книгата с действителността", заключава остро Венета.

Нападките към Гло са очевидни, като засягат новината, че тези дни тя е върнала годежния пръстен на възлюбения си Йордан Джермански. Това провокира Райкова да определи Глория като меркантилна, застраряваща фолкпевица, която все не я огрява да мине под венчилото.

Според запознати, причината за отношението на Венета към популярната певица е отказа на пайнерката да й даде лично интервю в "Папараци". Русенската звезда е участвала в предаването на бТВ, но застава единствено пред микрофона на репортера Елизабет Методиева, с която са изключително близки.