Устата журналистка Венета Райкова е извъртяла жестока свирка на един от най-бруталните наркобосове - Пантю (Поли) Пантев, пише ''Всеки ден''.

Супер скандалната случка е от края на 90-те години на миналия век. Тогава неизвестната още блондинка обработила баровеца под масата пред публика, кълне се свидетел на фелациото.

Мръсотийката се разиграла пред достатъчно очевидци, а мълвата за дудука от години обикаля София. До момента обаче името на дамата в краката на Пантю бе неизвестно.

„Свирките са нейна запазена марка, доста хора са й се радвали. Венета е от породата на Елена Кучкова - постоянно търси компанията на силни и богати мъже", осветли секс скандала известен музикант, който наблюдавал XXL сцената от една ръка разстояние.

Няколко години след изцепката, на 9 март 2001 г., тарторът в СИК Поли Пантев бе застрелян в скъпарски хотел на остров Аруба и така порно скандалът остана без един от главните си герои.

*Поли Пантев е сред най-известните "бройки" на блондинката

Заради манията на „горещата" водеща пък нейни приятели я наричали заядливо Вената Минета. Едрогърдата телевизионна звезда е изнасяла духови изпълнения на доста родни ВИП-ове, показа проверка. Медиите например спрягат Вената като устно интимна с шефа на Съюза на артистите Христо Мутафчиев. При това виртуозното представление е станало факт, докато актьорът е бил женен за щерката на Наум Шопов - Лиза. Според писанията коварната Венета сама привикала папарак на излизащия тогава „Нощен труд", който я щракнал на интимна спявка с театралната звезда в софийски бар.

На следващия ден голяма снимка на любовниците лъснала на първа страница във вестника и това сложило край на брака му с Лиза Шопова. Русата амбиция от Попово дори признала в прав текст, че правила секс с Христо на задната седалка на колата му.

*Доста богаташи са се радвали на пищните форми на Венета, кълнат се очевидци на възхода на блондинката от Попово

Автомобилна любов изкусителката е имала и с колегата му Иван Ласкин, злодеят от театър „Българска армия", където последно бе възлюбеният на Алекс Сърчаджиева.

Вената беше и любовница на Кристиян Младенов, основен участник в нарковрътката „Опицвет". В началото на август бизнесменът се удави на плажа в Слънчев бряг. Рапърът Ванко 1 е поредното й завоевание. В „Шоуто на Азис" на 6 март 2009 година той сам призна в ефир, че Райкова го е зарадвала с френска любов в центъра на София, при това пред публика. „Бях женен с три деца, когато Венета ми направи фелацио", хвърли бомбата пловдивският плейбой.

*Кристиян Младенов фигурира в "черния тефтер" на Райкова

Тодор Славков пък и до днес твърди, че Венета е най-позорната му бройка. Двамата имали отношения едва няколко седмици. Малък Тошко също си патил от манията на Венета да се хвали с известните си гаджета. Дни по-късно цяла София знаела за интимните им приключения.

Мъжемелачката е мачкала чаршафите и с известен магистрат през 2001 г., когато се подвизаваше в пресцентъра на Софийската градска прокуратура. „Имената на повечето й завоевания остават зад кулисите. Предаването „Голямата уста", което води в момента, е повече от идеално за Райкова като прякор, с усмивка добавят телевизионери.

*Тодор Славков