Амбициозната водеща на предаването “Горещо” по Нова Телевизия не спира да се показва като богаташка пред обществото.

След като се върна от почивка със семейството си, Райкова си купи луксозен, тузарски апартамент в София за сумата от 500 хиляди лева, пишат от kliuki.bg.

Освен, че показа снимки от новото си жилище, на които синът й Патрик се излежава на шезлонг, Венета не спря да изтъква предимствата да живееш в лукс.

Хората от социалната мрежа останаха разочаровани от непркъснатото превъзнасяне на водещата и все новите й снимки по бански. Най-новата от тях показва Райкова в страхотна форма, и приповдигнато самочувствие. Водещата се е изправила до огромния басейн пред дома си и позира като тв звезда. Някой от хората, които са й приятели във Фейсбук, негодуват, за това, че Райкова се фука.

Част от коментарите гласят:

“Ето до това положение ни доведе тази тъпа държава! Едни мизерствуват, други се чудят как да се изфукат!”- казват хората.

Други , по-интересни критики обясняват, че се прекалява с превъзнасянето: “Който може, го може!”- описва поведението на Венета ядосана жена от нейния френд лист.

Явно на водещата хич не й пука какво мислят хората и какво е мнението им, относно поведението й. Факт, е че това лято Райкова се изяви като новобогаташка и се стреми всеки да я види.