Последната снимка на Венета Райкова предизвика истинска сензация броени минути, след като хапливата водеща я обнародва в личния си Фейсбук профил.

На нея ясно се вижда как Венета разкъсва като гладен вълк сладка ''принцеска'' с кашкавал и кайма, обилно поръсена с шарена сол и кетчуп.

Ядливата телевизионерка коментира под фотоса, че нищо не е в състояние да развали настроението й, когато има какво да набива. Плюскането било по – важно от всичко и никакви съвети за здравословно хранене, не могат да й попречат да си напълни търбуха като попско дете на Задушница.

Кръвожадният вид на Венета провокира приятелите й да споделят своето виждане по въпроса, но голяма част от тях предпочетоха да раболепничат, отколкото да й кажат истината в очите. Въпреки че на снимката е омазана цялата с мазнина и пипер, мнозина я определиха като ''страхотна сладурана'' и ''принцът целунал жабата''. На малцината осмелили се да я озаптят, тя отгвори със невероятното ''Не мога беее, много обичам да ям!''.

Шокирани от прекомерната лакомия на водещата нейни колеги пък коментираха, че в телевизията отдавна се носят загадъчни слухове за Венета Райкова, според които тя редовно оставяла семейството си без храна, защото още рано сутрин омитала всичко, пише skandalno.net.