Светската фурия Венета Райкова направо не е на себе си.

След като преди дни беше унизена публично от скандалния дизайнер Валентин Кулагин, любимката на актьора Иван Ласкин е предприела контраход.

Блондинката си е направила фалшив профил и зорко дебне кои потребители харесват мненията на Кулагин в неговата Фейсбук страница. Ако същите хора са фенове и на нейната страница, журналистката от Поповo с грандиозния рейтинг ги блокира от своя профил, пише hotarena.net.

„Представяте ли си какви комплекси избива тази жена”, коментират потребители.

Пред свои дружки Венета е споделила, че не може да понася някой да я критикува, още по-малко пък – простолюдието.

„Аз съм най-известната водеща с най-рейтинговото предаване в Нова телевизия. Когато стигнат до моето ниво, тогава да ме съдят, а дотогава да мълчат”, избълвала ядосаната журналистка.

Повод за гнева й станаха острите критики на Валентин Кулагин относно външния й вид и поведението й. На личната си страница той буквално я съсипа и бе подкрепен масово от потребителите.

„М*нета Райкова” и „бременна хлебарка”, са само част от определенията на Кулагин.

Няколко дни след това страницата му е засипана с оплаквания от потребители, че тв водещата ги е блокирала. „Току-що отворих страницата на Венета и установих, че ме е блокирала. Сигурно гони всеки, който ти харесва коментарите. Колко е жалка”, пише интернет потребител.

След него още десетки сигнализират, че са били блокирани само защото са приятели на Валентин Кулагин. Явно градивната критика наистина не понася на кралица Венета.