Венета Райкова се завръща на екран като водеща на светско предаване, което стартира от днес в 19.00 часа в ефира на българско-американската телевизия BiT.

Устатницата ще разпитва известни хора цял час, докато по конкурентните телевизии вървят новини или публицистични предавания. Райкова за последно бе във фалирала ТВ7, където водеше „Дневникът на Венета”. Това й предаване имаше по-социална насоченост и разнищваше проблемите на обикновените хора. След краха на медията, девет месеца телевизионерката бе далеч от камерите, но успя пък да напише три книги, в които разкрива доста тайни от светския живот у нас. Тя отдели и много време на семейството си.


От днес една от най-дългогодишните водещи се връща към коронната си роля на изповедница на звездите. „Горещи срещи с Венета Райкова” директно напомня на славното предаване „Горещо”, което дълги години вървеше по Нова телевизия.
Българско-американската телевизия, чиито нов шеф е Сашо Диков, ще има и друго светско предаване с водещ Гери Дончева, която нашумя с участието си в „Къртицата”. То обаче ще върви само през уикенда.