Водещата на предаването „Горещо“- Венета Райкова, не се спира нито за миг. Това лято се оказа доста дейно за блондинката, която като на филмова лента показва снимките от емоциите, които й предлага почивката.

След като прекара незабравима и романтична ваканция в Дюни, заедно със семейството си, Райкова реши, че й е нужен отдих и сред планината. Блондинката замина за Рибарица, където направи фурор с еротичните си фотоси по бански, пише kliuki.bg.

Тъй като устата водеща е неуморима, най-новата снимка, която сложи във Фейсбук, е как прави барбекю в задния двор на тузарския си дом. Фотото показва Райкова по къси панталонки и бира, отдадена на печенето на месата. Скараджийката се оказа добра в приготвянето на апетитния обяд и покани феновете си да се присъединят към нея.

„Наздраве, Вени!“- писаха по стената на Райкова верни фенове.

Водещата обясни, че е решила да се поглези със скарата, защото денят й бил натоварен. Красивата блондинка имала среща с режисьора на „Горещо“, за да обсъджа с него новия сезон на предаването.

Освен, че се очаква предаването на Венета да започне съвсем скоро, тя обясни, че почитателите й скоро ще могат да гледат и промо видеото към новия сезон.