В апартамент за близо половин милион лева се шири водещата на „Горещо“ Венета Райкова.

Тв журналистката вече няколко месеца демонстрира перманентно добро настроение, което изненада мнозина. А причината за веселието на блондинката се оказа новият й дом.

От близо половин година Венета се шири в луксозен апартамент в частен комплекс от затворен тип, наречен „Каса Вива“. Жилището се намира в столичния кв. „Изток“ и според запознати квадратния метър там върви минимум 1200 евро. Което означава, че госпожа „Горещо“ е похарчила между четвърт и половин милион лева за новия си дом.

Инвестицията обаче определено си заслужава, тъй като водещата се радва на гарантирано спокойствие в дома си. Резиденцията е под постоянно наблюдение, на входа има бариера с охранител, а на разположение на живущите са открит плувен басейн, джакузи, парк, ресторант, вътрешна сауна, йога център и дори медицински комплекс.

В комплекса се помещават още пияно бар, център за красота, румсървиз и химическо чистене. А щатни служители се грижат за хигиената и поддръжката на общите части.

Засега водещата все още не е канила никой от колегите си в новия си дом, а доскоро само старите й съседи знаели, че се е изнесла. „Един ден просто се изнесоха оттук. Имаха малко багаж", разказват бившите комшийки на водещата от „Слатина“, пишат от „Уикенд“, цитира hotarena.net.