Рапърът Венци Венц шокира с нов външен вид, без емблематичните си мустаци и ексцентрична прическа. Дуетната половинка на Павел изглежда като истинско добро момче, след като посети фризьорски салон в София. Визията му смути почитателите на музиканта, които веднага се поинтересуваха къде е истинският Венци Венц. Повечето от тях обаче са категорични, че така той изглежда много по-добре.

Дали иронията на Ицо Хазарта към двамата му колеги в последния му клип или желанието на дуетът да промотира по необичаен начин последната си песен, която излезе преди дни, е причина за драстичното решение на младия татко остава да гадаем. Колегата му Павел пусна същата снимка, което ни кара да мислим, че е второто. Не е изключено и третия вариант-допълнителна реклама за „Гласът на България”. Двамата водят формата, който бе критикуван в последно време.


Венци Венц е поредната известна личност, която изненадва с външен вид. Първа го направи Мариана Попова със своята нова коса, а преди часове и Ваня Джаферович се пусна с афроприческа