Дуетната половинка на рапъра Павел - Венци Венц изуми почитателите си, като буквално си потърси жена, която да му роди дете. Изпълнителят твърди, че вече сериозно се замисля за създаване на потомство.

Колоритният миньон се надява през лятото да му се отвори парашутът и да си намери сериозна приятелка, пише Blife. Още повече, че през топлия сезон ще се посвети на новото си бизнес начинание.

Рапърът ще бъде партньор на Димитър Тодоранов на плажа пред Хасиенда в Лозенец, който цяло лято е фрашкан с горещи мацки - и нашенки, и чужденки. "Аз съм на пазара и си чакам своята мацуранка. Скоро ще стана на 30 години и искам поне едно дете", разправял Венци Венци пред авери. Опитът му да привлече женското внимание в очите на някои хора е повече от жалък. "Звучи като обява за търсене на гадже. Нека прибегне до услугите на "Лична драма" или рубриките "Адам търси Ева", усмиват го негови колеги.

Припомняме ви, че водещият на "Гласът на България" имаше връзка с танцьорка на име Пепи, с която дори и се сгодиха. Романът им обаче приключи още в началото на тази година.