След кратко отсъствие от музикалната сцена VenZy се завръща с новия сингъл “Номера сменен” с участието на хип-хоп изпълнителя F.O.!.

Притежателят на най-чаровната усмивка на българската музикалната сцена дълго работи върху новия си проект. Първо създава музиката на “Номера сменен” и в нея продуцентите му от Монте Мюзик веднага откриват хита.

До окончателния вариант на песента обаче минават няколко месеца – VenZy пише основата на текста, след което в написването му се включват Графа и Илия Григоров.

Малко след това VenZy лично кани F.O.! да участва в проекта. Рапърът от първи опит улавя емоцията на парчето, добавя свой текст и музикални елементи и така вдъхновява аранжорите Графа, Илия Григоров и Algoriddim да създадат финалната версия.

Режисьорът Васил Стефанов поема топката и визуализира сингъла, като базира концепцията си на декори от кашони в различни геометрични форми и игра на думи и цифри.

Във видеото виждаме VenZy в перфектна форма, а допълнителна свежест внасят четирите очарователни танцьорки. Появата на F.O.! също е подобаваща - изключително артистичен и убедителен, той допълва цялата аудио-визуална картина.

Първата поява на VenZy в музикалното пространство беше в суперуспешния проект на Михаела Филева “Опосно близки”, но звездата му изгря с появата на авторския хит “Под открито небе”.

Оттогава артистът на Монте Мюзик участва в редица успешни проекти – “А дано, ама надали” с Графа и Михаела Филева, самостоятелните “Щом ти си до мен” и “Мога да ти вярвам”, “Въпрос на време” с Дивна, “Кажи ми вече всичко“ с Били Хлапето и “Запазено място” с Графа и Били Хлапето.

В момента VenZy работи върху първия си албум и концертната си програма, която непрекъснато обновява.

Източник: signal.bg, сн.: личен архив