VenZy представя най-новото си видео “Мога да ти вярвам”.

Магнетичният певец и лейбъла му Монте Мюзик залагат на формулата красива музика, силен текст и въздействащ клип.

VenZy има голяма роля в реализирането на проекта, като музиката на парчето е композирана от него и Владимир Ампов-Графа, а идеята за “Мога да ти вярвам” се ражда по време на снимките на дебютния му сингъл “Под открито небе” в Гърция. Под аранжимента се подписват Графа и Борислав Бояджиев – DJ Borche, а автори на текста са Владимир Ампов и Илия Григоров.

С текста си песента може да докосне сърцето на всеки. Наслаждавайки се на прекрасната мелодия, лириките ни карат да се замислим и осъзнаем, че прекаленото ни вглъбяване в ежедневните спорове, борба за надмощие и егоцентризъм, ни карат да забравяме кое е важното за нас, как да бъдем щастливи и да си вярваме. VenZy подхожда с огромна доза позитивизъм и заразителна емоционалност при филмирането на песента, а режисьорът Васил Стефанов използва трогателни асоциации, които допълнително засилват въздействието на музиката и текста.

Първите си стъпки в музиката VenZy прави като дете, а комерсиалният му успех идва още с участието му в парчето на Михаела Филева „Опасно близки”. Не след дълго идва ред и на първата му авторска песен „Под открито небе”, където си партнира със световната шампионка по бийтбокс Pe4enkata. След тоталния хит „А дано, ама надали” с Графа и Михаела Филева, VenZy продължава с още един солов сингъл – нежната песен „Щом ти си до мен”. Няколко месеца след „Въпрос на време” с Дивна, изпълнителят ни радва с новото си парче „Мога да ти вярвам”.