Дали заради ген, дали с много усилия и лишения, или пък с помощта на пластичната хирургия, има не една и две известни дами, които изглеждат много по-млади от своите връстнички.

Поредният подобрен пример е дизайнерката Вера Уанг. Тя е на 70 години, но на голяма част от снимките й в Instagram не можем да й дадем повече от 30-40. Особено ако не се снима в близък план...



Жената, създала стотици тоалети за най-известните дами в шоубизнеса, е маниак на тема здравословен начин на живот. А откакто прекарва по-голямата част от времето си в дома си в Маями, тренира още по-усилено и изглежда по-добре от всякога.

И този факт не остана скрит за нейните последователи в социалните мрежи. В последните седмици Уанг публикува редица предизвикателни снимки, с които си проси коментарите, че просто няма как да е на 70.



Докато лицето издава възрастта, тялото й определено е останало непокътнато от нея и дори двойни по-младите от нея дами могат само да й завиждат, пише lifestyle.bg.

Дизайнерката е споделяла в свои интервюта, че мотивацията й да поддържа форма и да изглежда толкова добре са моделите с перфектни тела, с които работи непрекъснато. Освен това, тя винаги експериментира с дрехите, има мания към клиновете и просто иска всичко да й стои перфектно, пише Page Six.