В доста неглижиран външен вид се появи актьора Юлиан Вергов на филмова премиера миналата вечер. Лошото момче на родното кино, който е сред водещите имена в лентата "В сърцето на машината", цъфна по къси спортни панталонки, с които може би ходи на фитнес и горнище в тон с тях. Дружката на Карамазов заложи и на ексцентрични чорапи, които се открояваха от далече, видя HotNews.

Вергов не беше единственият непукист в облеклото си. Александър Сано също му пригласяше в този спортен дух, залагайки на сини спортни гащи и тишъртка на Адидас.

Сред малкото дами на премиерата на "В сърцето на машината" беше и бременната Луиза Григорова. Присъствието й беше очаквано, защото режисьор на лентата е нейният любим Мартин Макариев. Тя обаче не е сред лицата в новата филмова продукция, където може да видите освен Сано и Вергов, и Башар Рахал, който обаче не присъстваше снощи на партито.

Можем ли да намерим човещина там, където най-малко очакваме – това ще е един от основните въпроси, върху които се фокусира "В сърцето на машината". Лентата е затворнически трилър, драма. Базиран е на истинска история. Интересен факт е, че това е първият български филм, който се снима в 4К и HDR. Историята на лентата е за група затворници, които изпълняват принудителен труд в цех на завод "Кремиковци". Всеки от тях има различна присъда, някои - доживотна. Един-единствен ден, обаче, преобръща цялото им съществуване.