Юлиан Вергов, който днес празнува своя петдесети рожден ден, показа колко е празно българското Черноморие, при това в най-натоварения в други години откъм туристи месец юли. Актьорът реши да рекламира известен хотел в курорта Златни пясъци и се показа от терасата на стаята си, която пък разкрива чудна гледка към плажа. Той обаче е пуст, както и морето, нищо че става дума за една от най-популярните ивици на български бряг.

В други години тя е пълна с летовници от ранна утрин, когато идват по-възрастните, за да избегнат жалкото слънце по обед до залез слънце, когато си тръгват най-отдадените плажуващи. Тази година обаче под чадърите или в морето нама жива душа, показа Вергов.

Дни преди личния си празник, той даде телевизионно интервю, в което сподели: "Всичко ми се е случвало в любовта – и горчивина, и щастие. Бил съм и изоставян. Най-трудният урок, който съм научил, е да си затваряш устата. За да се случат някои неща, трябва да се научиш да мълчиш", споделя Вергов в интервю за Нова телевизия. "Да, имам жена до себе си, но няма да я покажа за нищо на света", признава още звездата на родното кино и театър.

„Много хора са събрани вътре в мен и е трудно да избера кой точно трябва да съм. Моят личен белег е иронията. Обичам да се радвам на живота. Обичам да се рея безцелно. Затова прекарвам много време на морето. Може би покрай пандемията успяхме малко да се поспрем, да се замислим", казва още актьорът.{*} Най-големият му страх е да не се случи нещо с приятелите и роднините му. „Още повече мисля за това след смъртта на Йосиф Шамли", разказа Юлиан.