Актьорът Юлиан Вергов се превърна в атракция за шофьорите на една от пътните артерии край София.

Спретнат с бял потник и боксерки звездата от „Мисия Лондон” заседна нарсед полето , но не със спукана гума в ръка, а с история на италианския ренесанс на немски. Редом с интелектуалните нужди Вергов видимо симулираше задоволяване и на физиологичните си такива, седнал върху тоалетна чиния. Санитарията се оказа част от декора на рекламата, която „Трите мечки” заснеха за втория лъч от националното си турне.

Под табела с населено място „Дакота” (б.а. една от хитовите им постановки с режисьор Владо Пенев, Захари Бахаров белеше картофи.

„Лятото е към края си и е време да се погрижим за насъщния. Тръгваме на турне, но къде и кога – поразровете се малко във Фейсбук за подрбоности, за да свършите и вие нещо.”, каза Бахаров, скатан зад мечтата на всяка домакиня от соца – печка „Раховец”. Във видео от мейкинг на рекламата в социалната мрежа се вижда и мястото на Владо Карамазов в предстоящото турне – уютен жълт фотьол за четене. В него звездата на Народния притихва с карирана винтидж пижама и чехли в кафяво. Обиколката на „Трите мечки” започва на 2 септември от лятно кино „Орфей” в Пловдив, а финалът ще е в читалище „Слънце” в Ихтиман на 14 октомври. В рамките на шест седмици Карамазов, Вергов и Бахаров ще обиколят 29 града с представленията „Арт” и „Спанак с картофи”, а декорите ще се извозват с техния късметлийски бус „Мечодрус”.