Невероятно, но факт! Станимир Гъмов се оказа толкова неустоим за жените, че освен че плени най-желаната жена Преслава пред камерите на „ВИП Брадър", успя да разбие семейството на считания за безспорен секссимвол свой колега Юлиан Вергов.

След поредица от събирания и раздели половинката на Вергов го заряза окончателно, защото е луда от любов по кукловода, научи „Всеки ден".

Ирина Ялъмова развила почти наркотична зависимост към Станимир Гъмов, и то точно когато бащата на детето й - Юлиан Вергов, приел, че тя е жената на живота му и че ще й бъде верен чак до гроб. Именно в този преломен момент се разиграла драма, която и най-добрият сценарист не може да напише. Ирина толкова си паднала по кукления актьор, че забравила на кой свят се намира. След случаен купон двамата се прибрали заедно на градус в дома на Станимир, което впоследствие създало сериозни проблеми и на самия Гъмов, но най-вече на Вергов.

Изглежда, че кукленият актьор се е представил добре в леглото, защото жената на Вергов така се влюбила, че започнала да му звъни ден и нощ. Тя обявила на Юлиан, че има нова връзка, и го изгонила окончателно от общото им жилище. Като разбрал кой е конкурентът му, той се обадил на Гъмов, за да се разправят. Самият Станимир обаче бил втрещен от разговора. Той за пръв път чувал, че има връзка с жена му. За него цялата работа се свеждала до еднократна афера, която едва помнел. Така или иначе Вергов останал без дом, а жена му - с несподелена любов.



Всичко това се случило преди около половин година, разкриха източници на „Всеки ден". Оттогава телефонът на Гъмов се подпалил от звънене и есемеси, Ирина се мъкнела по неговите представления и ходела по заведенията, които и той посещавал, с надежда да го срещне и да изяснят отношенията си. Той пък се опитвал да й обясни, че отношения между двамата не съществуват, но тя не му вярвала. Чудела се какво да измисли само и само да има контакт с обекта на страстта си. И понеже ангелът му не е от силните, Гъмов все пак от време на време си лягал с настоятелната Ирина, а след това огънят в нея избухвал с нова сила. И тя отново се втурвала да го преследва.

Докато тя тича след Гъмов, Вергов тича след нея. За негово щастие той има постоянен повод за срещи с Ирина - дъщеря им Алена. Преди време семейството беше разделено за две години, а после се събра, за да опитат отново. Сега актьорът се надявал, че може сценарият да се повтори. Ирина обаче била непреклонна. Тя отказвала да приеме сериозно флирта между кукловода и фолк дивата Преслава. „Той не обича чалгаджийки, предпочита интелектуалки", смятала Ирина, поставяйки се в графата на вторите. И чакала Гъмов да се появи на вратата й.

Източник и снимки: vsekiden.com, заглавна снимка: Вип Брадър, Нова ТВ