Вероника, която от няколко години се е посветила на модата и не се занимава активно с музика, не е загърбила своите някогашни колеги. Макар да са били в пряка конкуренция на сцената на фолка, между тях е имало и много добри приятелства и чудесни взаимоотношения.

Поредно доказателство за това, че Вероника умее да пази хубавите спомени и искрени чувства дава един пост във фейсбук профила й, веднага след като Галена разкри, че я очаква голяма радост.

"Честита радост на Галена - една жена и певица, останала здраво стъпила за земята, въпреки огромния си за нашите предели успех! Пожелавам ти лека бременност и спиращи дъха от щастие мигове всеки ден! Имаш моето уважение завинаги!" - написа тя в социалната мрежа.

Освен че Вероника и Галена са били колеги в "Пайнер", двете отново си дават среща, но на попрището на модата и притежават собствени брандове.

Припомняме, че изпълнителката на "Втори дубъл" често кани фолк звезди за лица на своите колекции. Фотосесии за марката й вече са представяли Магда, Кали, Яница, Камелия и Татяна.

Източник: Signal.bg, сн.: Фейсбук