Вероника, която в последните години е отдадена на модния бизнес, изненада феновете си в социалната мрежа с нова фотосесия.

На снимките изпълнителката е решена в царствена черна рокля, в която изглежда стилна, елегантна и красива.

Легендарната попфолк певица и настоящ дизайнер не обича да позира, но признава, че този път е била истински мотивирана, благодарение на фотографа, на който се е доверила - Марияна Стоянова. Гримът е дело на Петя Петрова, косите са поверени на Руслана Димитрова.

"Никога не съм обичала да ме снимат. Имам себе си за нефотогенична фотосесиите са ме притеснявали винаги. Само че нещата са съвсем различни, когато зад обектива стои най-добрата ти приятелка. Тогава се усещам спокойна и в сигурни ръце, защото знам, че освен професионализъм, тя ще вложи душа и сърце по начин, по който може да го направи само човек, който те познава" - написа тя в социалната мрежа и се обърна с благодарност към фотографката си:

"Мариянче, благодаря ти за търпението! Знам, че с мен не се работи лесно и често изискванията ми надхвърлят нормалните предели. Радвам се на всеки твой успех и израстването ти, което е огромно, въпреки че сякаш беше вчера, когато застанах до теб и плахата ти мечта да снимаш! Всеки, докоснал се до теб като фотограф, знае как гориш в работата си и как преживяваш всеки кадър. Тепърва ще усещаш прекрасните емоции от успеха, който ще имаш и заслужаваш! Благодаря и на Петя и Руслана за отношението и старанието! Момичета, страхотни сте! Тони със златните ръце, благодаря и на теб за приказно красивата рокля!"

Снимки: signal.bg